• Okategoriserade
  • 0

Lunch med gamla kollegor

I dag lunchade jag och min före detta kollega David (han slutade på UNF för en vecka sen) med förra Motdragsredaktören Sanna. Det var riktigt trevligt att träffas igen – det var ett tag sen sist. Och det gäller ju att passa på att träffa alla innan jag flyttar från stan. Det är klart att man kommer att fortsätta hålla kontakten, men det blir ju inte samma sak om man inte träffas. Hur som helst hade vi en trevlig lunch på ett thailändskt ställe i stan. Bara att få käka lunch någon annanstans än på Essingen är ju en bonus. På bussen tillbaka till jobbet såg jag Expressens chefredaktör Otto Sjöberg som talade i telefon på spanska. Apropå jobb så fortsätter nedräkningen. Nu är det bara 10 arbetsdagar kvar på UNF.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.