• Okategoriserade
  • 0

Ett snyggt soffbord

Äntligen! Nu har jag hitta ett soffbord som jag vill ha. Det fanns med i senaste numret av Ikea Family Live som kom i brevlådan i helgen. Det heter Svalöv, har dubbla vita bordsskivor och breda ben (medar) i matt aluminium. Det är precis vad jag har letat efter och kostar bara 995 kronor. Men när jag letade efter det på ikea.se så fanns det inte där. Jag trodde att det kanske var för nytt, men en snabb googling visade att det troligtvis är tvärtom. En tjej bloggade om att hon hade köpt bordet i oktober förra året, då det tydligen var en utgående modell. Attans. Det verkar dock konstigt att de skulle ha med bordet nu om de inte säljer det. Jag har inte heller hittat det i någon gammal katalog. Konstigt. Jag har kontaktat Ikea och frågat om det, så vi får se vad de svarar.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.