Bra spelningar på Liseberg i sommar

augustifamiljen_IMG_0481

Först blev jag lite besviken när jag såg att de sedvanliga spelningarna med Augustifamiljen (husbandet i På Spåret, ni vet) inte är inbokade på Liseberg i sommar. Men sen såg jag att det finns ju massor av andra bra band och artister – så här många som jag gillar har de nog aldrig haft förut.

Det här är guldkornen:

Stora scenen
Fredag 20 maj: Veronica Maggio
Måndag 15 augusti: Oskar Linnros
(Obs! Jag är i Göteborg båda datumen. Otroligt.)

Taubescenen
Fredag 13 maj: Moneybrother
Onsdag 13 juli: Rebecka Törnqvist
Fredag 15 juli: Eric Gadd
Onsdag 10 augusti: Augustifamiljen
Fredag 16 augusti: Tove Stryke
(Obs! Jag är i Stockholm när Augustifamiljen spelar. Typiskt.)

» Se hela programmet för Stora scenen här » Se hela programmet för Taubescenen här

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.