Veronica Maggio är tillbaka

 

I torsdags premiärspelades Veronica Maggios nya singel ”Jag kommer” i P3. Och i fredags var den med i ”Flipp eller flopp” och spåddes bli en hit.

Själv är jag inte så imponerad. Låten är producerad av Christian Walz, som åkte ur Melodifestivalen i gårdagens deltävling. Hans karriär verkade lovande i början, men nu vet jag inte riktigt vad som hänt.

Tyvärr är den här första singeln inte lika bra som låtarna på förra skivan, som producerades av Oskar Linnros. Jag tycker att Linnros är en briljant producent och att produktionen på den här singeln inte når upp till samma nivå.

Per Sinding Larsen, som satt i panelen i ”Flipp eller flopp”, tyckte dock att låten är ”ren popmagi”. Han har säkerligen mer koll än vad jag har, och låten kanske växer efter några lyssningar. Dessutom får jag väl invänta albumet innan jag säger för mycket.

» Lyssna i Spotify

Christian Walz singel ”Lovin’ Is Alright” från 1999

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.