• Okategoriserade
  • 0

Måndag 25/2

Tuff helg. Två nätter på ett hotell med öststatskänsla och dålig mat. Dessutom full fart hela tiden och femtio sidor anteckningar från totalt tolv timmars möten. Puh! Det kommer att ta en stund att skriva rent. Det ska bli en sammanställning av Sveriges Elevråd Sveas historia. Jag har fortfarande nackspärr sen i lördags, och det är jobbigt.

Det var en imponerande samling männsikor som samlats, alla organisationens ledare sedan starten 1994 var på plats. Bland andra var den förste ordföranden med, som nu var Sveriges vicekonsul i St Petersburg. Otroligt intressant.

I går kväll när jag skulle ta tåget hem, lyckades SJ schabbla till det ordentligt. Tåget skulle egentligen gå 17.55, men blev försenat till 18.15 på grund av problem med vagnarna. Jag gick därför och åt, och kom tillbaka lagom för att se tåget åka iväg. Då hade det gått tio minuter tidigare än vad de sagt, så jag missade det! Jag kan ta att ett tåg blir försenat, men inte att det går före utsatt tid! Nästa tåg, ett X2000, skulle gå 18.55.

Riktigt uppretad gick jag till SJs kundtjänst och förklarade läget. Tjejen bakom disken blev lite sur och menade att det verkade mycket konstigt. Hon tyckte att jag skulle betala de kronor extra som det kostade med X2000, och att jag dessutom inte skulle få alla pengar tillbaka för den gamla biljetten, eftersom det var efter att tåget hade gått. Jag blev ännu mer sur, och hon sa att hon behövde ringa de som hade hand om tiderna och kolla upp det. Jag instämde, och när hon kom tillbaka var hon inställsam och bad om ursäkt för misstaget och gav mig snabbt en ny biljett. Det löste sig till sist, men jag blev en timme försenad…

Ja, ja. I morgon är det i alla fall bokrea, så då ska man fynda. Dessutom kommer Fredrik och jag att göra succé i våra nya kläder.

Och Stockholm igen på onsdag.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.