• Okategoriserade
  • 0

Söndag 10/2

I dag när jag ringde runt till folk som ska komma med synpunkter på UNFs nya webbplats började grannen spela så högt att jag var tvungen att ta en paus. Det brukar inte vara något problem, och jag brukar inte höra så mycket från grannarna, men nu var det illa.

Jag börjar bli rikigt trött på folk som inte kan säga ursäkta! Folk som tränger sig förbi i köer utan att be en att flytta sig. Vad är problemet? Vågar folk inte prata? Skulle det vara bättre att bara tränga sig förbi? I och för sig är jag också ganska trött på folk som inte bryr sig om andra utan glatt ställer sig i vägen för folk, utan att tänka det minsta.

Gårdagens herrmiddag var en riktig höjdare. God mat och bra underhållning (spex). Maria Strand gjorde en oväntat bra stå-upp-grej, faktiskt kvällens bästa inslag.

Syskonen var på besök i går, så man fick ju visa dem stan. Det blev JC, ÖB och Kupolen. Så mycket mer finns inte att se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.