• Okategoriserade
  • 0

Äntligen slutfuskat

Nu intensifierar Försäkringskassan jakten på fuskare. Folk ska helt enkelt inte få bidrag som de inte har rätt till. Jag välkomnar det här. Motståndarna brukar tala om att det är ett intrång i den personliga integriteten. Jag tycker att man kan tåla en registersamkörning om man nu vill ha bidrag. Har man inget att dölja borde det inte vara något problem. Från januari till september i år har hela 1.100 misstänka bidragsfuskare polisanmälts. Vi ska ta hand om varandra. Men vi ska också vara schyssta mot varandra. I morgon är det dags för ännu en upplaga av frågetävlingen PUMPEN. Självklart ska jag vara på plats på kansliet och ta emot svar från de tävlande lagen. Det ska bli kul! Men tråkigt nog kommer jag att missa första delen av SVT:s nya Dokument: Humor. CIA åker tydligen runt lite varstans i Europa och hämtar folk som de vill. Jag förstår inte hur Sverige kan medverka till de här utlämningarna, som leder till tortyr. USA kan helt enkelt inte få hålla på som de vill längre. Dessutom har de sprängt fosforbomber i Irak. Men ”bara mot fientlig trupp”. Jaha, då är det okej.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.