• Okategoriserade
  • 0

Passet är passé

Världen blir mer och mer globaliserad. Det kan man tycka vad man vill om, men mitt i allt detta går passet i motsatt riktning. Den här handlingen som vi måste ha med oss när vi reser blir mer och mer reglerad. I år infördes pass med biometriska data och under 2007 måste vi enligt EU ha fingeravtryck i passet. Det känns så oerhört förlegat med pass. Som att man tillhör ett land och får lämnat det på nåder. Men jag antar att det är rädlsan för terrorister som driver på utvecklingen. Frågan är ju bara om nån terrorist någonsin åkt fast i passkontrollen. Detta apropå att jag skulle behöva skaffa ett nytt pass om jag får ledigt och åker till Sri Lanka. Och nu över till mig. Jag ligger nämligen etta på Helenes bloggtopp. Det känns bra. Jag kom ju inte in på Antons nya. (Men gästspelar på den gamla.)

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.