• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 19/4

Nu har jag planerat in en göteborgsresa 6–8 maj. Det känns riktigt bra, och nu hoppas jag bara att det blir sol. Jag har anlitat Anders för att fota ett gäng UNF:are som kommer ner på lördagen. Om det blir regn är det inte så kul, men blir det sol så är det klockrent! Och vilket väder det än blir så är det alltid kul att träffa kompisarna. På jobbet är det dags att köpa in en bra skrivare. Jag letar efter en färglaserskrivare som klarar A3 och som vi kan använda i stället för tryckeriernas färgprover. Det är rätt kul måste jag säga – och det skadar inte att putsa upp kunskaperna om färgstyrning. Det blir skrivare, ripp och möjligtvis profilieringsutrustning. Jag tror att det landar runt 75.000–100.000 kronor, men vi är många som delar på kosnaden, så det blir inte så dyrt ändå. I dag har jag tvättat, lagat mat och diskat. Det är husmanskosttema den här veckan – jag hade glömt hur gott det är med blodpudding. I morgon blir det utställning på Kungliga biblioteket: Svensk Bokkonst 2004 och “Schönste Bücher aus aller Welt – internationellt bokkonsturval”.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.