• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 29/12

Idag är det många leveranser till Systembolaget (jag bor så att jag ser infarten till lastkajen). Det blev till och med kö – och det var inte bra… Just nu har en lastbil från Kopparbergs Bryggerier fastnat i snön på infarten till parkeringen. Han fick vänta på en lastbil som lastade av, och när han står där och väntar så parkerar en vit 740 precis framför honom. Lastbilschaffisen försöker trixa sig runt honom och fastnar i snön. Ju mer han försöker komma loss, desto värre blir det. En kollega i en Coca-Cola-bil stannar och försöker hjälpa honom genom att dirigera hur han ska styra. Men det hjälper inte. Coca-Cola-killen gräver upp rabatten runt om och lägger jord under däcken för att de ska få fäste. Det hjälper inte. De båda hjälps åt att flytta lasten för att få all vikt över bakhjulen. Det hjälpte! Nu försöker de återställa rabatten så gott det går… En gubbe gick faktiskt ett varv runt huset för att få en andra titt på spektaklet. (Men jag kanske inte ska säga nåt…) Det tog säkert en halvtimme för dem att få upp lastbilen. Och i morse när jag vaknade flyttade tekniska kontoret en stuga utanför fönstret. I somras hade en restaurang uteservering på Stureplan, och det var den som de flyttade bort nu…

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.