• Okategoriserade
  • 2

Linserna är tillbaka

Efter många besök till optikern använder jag nu linser igen, och nästa återbesök är inte förrän om sex månader. I början hann jag ha dem i en vecka, och sen fick jag vara utan dem i nästan en månad. Nu hoppas jag att det ska funka bra med linserna, eftersom man köper en halvårsförbrukning åt gången. Jag köpte så klart solglasögon i början, men dem hann jag inte använda alls eftersom jag glömde dem på tåget på väg ner till Sommarfestivalen. Sen kom jag hem och köpte nya på rea till halva priset. Sen dess har jag inte haft anledning att använda dem, eftersom jag har haft glasögon på mig. Och nu börjar jag jobba igen på måndag, så det kanske inte blir så mycket tid ute i solen. Men jag hoppas att det blir soligt på min femte semestervecka som jag tar ut i månadsskiftet augusti/september. När jag börjar jobba igen på måndag är det alltså bara två veckor innan det blir semester igen. Det känns skönt, för jag tror att det blir två stressiga veckor.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Åsa skriver:

    Jag tycker det är kul at du kommer tillbaks till kansliet, Det har varit lite dött dom två senaste veckorna.

    Och förhoppningsvis kan vi sitta ute och äta lunch, och då behöver du solglasögonen!

  2. Mattis skriver:

    Det ser jag fram emot!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.