• Okategoriserade
  • 0

Fredag 1/7

Det är redan juli. Klockan på Norrmalmstorg säger däremot att det är 31 juni. Lite så känns det. Som att det går alldeles för fort. Som att man vill bromsa upp sommaren lite när den änligen är här. Men nästa vecka är det dags för kongress, och det ser jag fram emot. Jag har jobbat i dag med de sista sakerna som ska vara klara, så jag hade en hel del grejer att släpa med mig på bussen hem. I morgon ska jag hämta skivspelarna och sen blir det en taxi till tåget på söndag. Vårt chartrade tåg kommer att bli grymt! Fredrik och Totte DJ:ar och folk kommer att vara uppe länge och bli trötta redan innan kongressen har börjat. Strålande solsken kommer det att bli också. Här kan du hålla dig ajour med hur vi har det på den fronten: SMHI. Dagens utmärkelse: Bästa reklamfilm. Det är alltid intressant med reklam för nya produkter där företag får sina tidigare grejer att framstå som rent idiotiska. Men den här höjer sig över mängden. Förresten, nu har jag en iPod shuffle också. Den kommer väl till pass på den långa resan norrut.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.