• Okategoriserade
  • 0

Lördag 11/1

Temperaturen går upp och ner. Nu är det runt noll igen, efter att det var närmare minus tjugo i går. Man vet ju aldrig hur det går med den där våren.

Det har uppkommit en löjlig diskussion om hur orättvist vårt schema är. Vi har delats in i två grupper när vi ska jobba med 3D, så antingen har man lektion på torsdagar eller på fredagar. De som bor långt bort har fått torsdagar för att hinna hem över helgen, och de som bor omkring Borlänge får ha lektioner på fredagar. Några tycker förstås att det är orättvist att de som bor kring Borlänge aldrig får några långhelger. Känns inte som en nödvändig diskussion.

Tillbringade kvällen hos Johanna med några kompisar. Kollade på Robinson och ingen fattade varför Mirre åkte ut förrän killarna förklarade sig. Fegisar! Sen kollade vi på Analysera mera – en lite halvskum och halvrolig film. Det roligaste var nästan när Robert DeNiro skulle försöka sig på att gråta. Det gick ju inte så bra. Vi avslutade kvällen med att spela Nonsens (typ Rappakalja) och käka glass. Det var kul, när vi väl kom i gång – och trevligt!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.