• Okategoriserade
  • 0

Söndag 12/1

I dag när jag gick till skolan så träffade jag på en utbytesstudent från Spanien som behövde lite hjälp. Det var nämligen så att han hade köpt blommor till en tjej som bodde i huset mitt emot honom. De brukade vinka till varandra om morgnarna berättade han. Så nu skulle han i alla fall överraska henne med blommor. Men han visste ju inte exakt vilken uppgång det var eller vilken dörr han skulle ringa på. Han tänkte ringa på och sen sticka därifrån, så det var ju viktigt att det blev rätt. Jag hoppas att det funkade.

Jag är snart klar med mitt fempoängsprjekt sen förra våren. Det skulle vara skönt att få det ur världen, nu när allt sätter i gång igen. Vi har ju första föreläsningen för året i morgon.

Jag tog mig tid i kväll att göra om kårens bildarkiv, eftersom det inte har varit så smidigt att administrera. Förut fick man registrera alla bilder i en databas, vilket var väldigt omständligt. Numera lägger man bara in info om i vilken mapp bilderna finns, så sköter servern resten. Jag är rätt nöjd faktiskt, och vi får hoppas att det funkar så bra som jag har tänkt.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.