• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 14/1

I morgon är sista dagen jag sitter i styrelsen för Borlänge Studentkår. Vi ska avsluta med att städa ur kårcellen och ha ett sista möte. Jag har i och för sig nåt protokoll kvar att skriva, men det ska bli skönt ändå. Nu kan man fokusera mer på studierna. Och det kan behövas.

Det är ju nämligen nu den viktigaste kursen kommer. 10 p design. Får man inte bra betyg här kommer det att kännas trist. Men just nu känns det som att det kan funka.

Vädret är rätt trist däremot. Jag trodde att det skulle vara skönt med någon plusgrad, men i stället har det blåst storm känns det som. Inte bra. Och hela Tjärna blir en isbana när det fryser på efter en varm dag. Jobbigt.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.