• Okategoriserade
  • 0

Söndag 19/1

Jag blir bara mer och mer nöjd med mitt Mac-köp. Men det finns fortfarande ett par program som inte finns för Mac – ett exempel är Microsoft Access för att hantera databaser. Därför finns Virtual PC. Det är ett program som gör att man kan köra flera olika operativsystem på sin Mac. Jag installerade det här programmet och kunde sen lägga in mitt Windows 2000 på Macen också. På så vis slipper jag skifta mellan datorerna. Helt otroligt bra!

I kväll var det födelsedagskalas på the Kårner. Både Åsa och Carl firade så det var klart att man var där. Det blev dock ganska tidig hemgång, eftersom man inte riktigt var upplagd för stor fest på en söndag.

Hela den här veckan förutom torsdag är vi lediga. Eller: vi har inga föreläsningar. I stället ska vi ju göra klart en massa inlämningsuppgifter till nästa vecka. Och på torsdag är det första föreläsningen i 3D. Får se hur det blir.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.