• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 22/1

Rewind.

Jag har haft lite problem med min Mac ibland när den har krashat. Skärmen har inte startat när jag startat om datorn. Så i dag var det dags att ringa Apples support. Som jag befarat kunde de inte hjälpa mig så mycket. De ville att jag skulle åka till Västerås med datorn. Men eftersom jag varken har körkort eller bil så är det inte så lätt. Efter en halvtimme hade vi inte kommit nån vart, så då var det bara att säga hej då.

Efter mycket om och men lyckades jag få igång skärmen igen, så att jag kunde köra Apple Hardware Test. Det visade sig att det var fel på bildminnet, och läge att byta grafikkortet. Jag tyckte förstås att det var tur i oturen, eftersom jag då skulle kunna byta köpa ett nytt grafikkort och byta ut det. För säkerhets skull ringde jag Apples support igen. Men där var de inte så medgörliga. De ville fortfarande att jag skulle åka till Västerås, så att de kunde kolla igenom hela datorn. Men jag fick i alla fall numret till firman i Västerås, så jag kunde snacka med dem.

I Västerås var de lättare att ha att göra med: de kunde skicka ett kort på posten så att jag kunde byta det. Nu har jag faxat information till dem så att det nya kortet kommer inom några dagar.

I morgon är det dags för första föreläsningen i 3D. Vi måste gå upp toktidigt för att hinna med bussen till Falun, och sen ska vi vara där hela dagen. Jobbigt. Och i morgon kväll blir det till att jobba med förpackningar.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.