• Okategoriserade
  • 0

Fredag 25/2

Eftersom det var lönedag idag kunde jag hämta ut de böcker jag beställt på bokrean. Tio stycken blev det. Hälften skönlitteratur och hälften ur andra kategorier, mest facklitteratur. Skönlitteraturen är deckare och de andra bland annat  en etymologisk ordbok och en tegelsten om Albert Speer, som var en av Hitlers närmaste män. Idag var det urpremiär på dansföreställningen Freaky Flow av Bounce på Forum i Köping. Jag såg torsdagens genrep. Utomordentligt bra! Sent på fredagkvällen hyrde ett par vänner några filmer, och jag träffade dem vid halv tolv-tiden. Klockan två var det dags att bege sig hemåt. Kolckan tre var det dags att sova.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.