• Okategoriserade
 • 4

I tunnelbanan

I dag har jag varit ledig och farit runt på stan. I tunnelbanan på Fridhemsplan klev Bo ”Kasper” Sundström på tillsammans med Michael Malmgren. De åkte till Rådmansgatan och Bo pratade om att han gärna skulle vara som Benny Andersson när han blev 55. När jag några timmar senare åkte hem via Fridhemsplan så stod Michael Malmgren där och pratade i mobiltelefon. Utanför Sandrews-bion på Kungsgatan såg jag också filmrecensenten C-G Karlsson.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Helene skriver:

  Vi såg Carloina Gynning på Torget idag!

 2. Mattis skriver:

  Jag var tvungen att kolla upp vem hon är. Jag blir förvånad när folk känner igen dokusåpadeltagare nuförtiden.

 3. Kerstin skriver:

  Torget som i kaféet vi brukar äta på eller själva Essingetorget?

 4. Mattis skriver:

  Det var tydligen på själva caféet har jag hört nu.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.