• Okategoriserade
  • 0

Fredag 10/1

Mac-jävel. Jag blev lite trött på min nya Mac i dag, när jag försökte uppdatera operativsystemet. Efter att jag gjort det vägrade skärmen att starta när datorn startade, så jag såg ingenting. Jag ringde Apples support, som förstås inte kunde hjälpa mig. Efter några trixiga knep lyckades jag dock lösa problemet och installera om det tidigare systemet. Det tog mig dock hela dagen och jag hade god lust att bara strunta i det. Till råga på allt ville Apple-teknikerna att jag skulle lämna in datorn. Det hade väl gått an om inte närmsta tekniker fanns i Västerås! Men jag kunde ju förstås köpa Apple Care-paketet för 3.000 spänn så skulle jag kunna skicka datorn med Posten helt kostnadsfritt. Säkert!

Nu när jag har avreagerat mig kan vi ta de lite godare nyheterna. Jag har så gott som fixat ett ex-jobb. Efter ett samtal med UNF:s generalsekreterare ser det inte ut att vara några problem att lösa det. Jag föreslog att jag kunde göra någon av deras trycksaker i vår. ”Om vi inte har nåt på gång så får vi hitta på nåt”, tyckte han. Så det känns bra.

Nu när jag äntligen fått rätsida på min dumma Mac har jag improviserat fram en administrationslösning för min webbplats så att jag kan sköta den via webben. Tidigare har jag varit lite slö och använt Microsoft Access, men det har jag inte till Mac. Men det blir ju smidigare nu.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.