• Okategoriserade
  • 0

Tur med sången

I går var det konsert med Augustifamiljen på Liseberg. Jag hängde med Marcus och Elin dit och lyssnade. Augustifamiljen är vanligtvis Håkan Hellströms kompband, men har kört ett antal spelningar på Liseberg i sommar. Det här var den nästa sista spelningen, och jag lyckades verkligen pricka in rätt dag att se dem. En av deras två gäster var nämligen Magnus Carlsson, sångaren från Weeping Willows. Han sjöng på nästan tio låtar, och den killen kan verkligen sjunga. Jag borde leta fram mina Weeping Willows-skivor igen och hans soloskiva också. I helgen bär det av till Stockholm. Erik och Cecilia har fest i kväll, och det kommer att vara massor av bra folk där. Sen blir det till att softa resten av helgen. Det ska bli skönt.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.