Tisdag 28/6

Det har varit midsommar, den här gången firad i skärgården. Vi tåg båten till Utö och hittade en klippa där vi dukade upp vår buffé. Riktigt trevligt var det, med sol, god mat och trevliga vänner. En del bilder blev det också, som kommer upp en annan dag. Det var som väntat väldigt mycket folk som ville ut i skärgården på midsommarafton, och vi hade tur som kom med båten. En del folk fick stå kvar på bryggan och vänta på nästa båt – en timme senare. Jag upptäckte att jag måste ta nån dag på semestern och ge mig ut i skärgården. Nu är det bara två och en halv vecka kvar tills det är dags för semester. Och nästa vecka är det dags för kongress. Det kommer att bli riktigt kul! Jag ser faktiskt fram emot kongress mer än på länge. Dagens utmärkelse: Sämsta företagswebb: Thorn. Var hittar jag till exempel telefonnumret till detta skräpföretag? Och varför listas produkterna på förvillande olika sätt? Och varför flyttas menyerna omkring? Här kommer till sist avslutningen på historien om soffan i trappuppgången. I torsdags när jag gick till jobbet så hade nån skrivit ”Idiot” på den med spritpenna. När jag kom hem var allt bortplockat.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.