Ny på jobbet

Det brukar alltid vara lite jobbigt att börja på ett nytt ställe. Man vet inte riktigt vad man kan förvänta sig, vilka rutiner de har och man kan inte ens sitt eget jobb.

Men de första dagarna på Tidningskompaniet har gått riktigt bra. Jag har fått en bra introduktion, eller åtminstone början på en. Vi tar lite i taget, och jag får god hjälp av alla trevliga och snälla kollegor.

Men jag har dykt rakt in i jobbet och börjat med att formge en sajt och redigera en tidning. Sajten ska presenteras för en kund på tisdag så det är snabba puckar, men jag gillar ju när det är mycket att göra.

Det känns som att alla på Tidningskompaniet är professionella och engagerade. Precis som på Accent, så jag känner mig som hemma.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.