Vi tävlar med tidningar

vma_3_15_designpriset

Volvo Magasin, som jag gör på jobbet, deltar i två tävlingar under hösten. Den första är Svenska Designpriset, som redan är avgjord. Där kom tidningen på tredje plats. Just den tävlingen är uppdelad i två delar: folkets röst och juryns röst. I folkets röst (där allmänheten får rösta på webben) kom vi faktiskt på första plats. Det är jag stolt över. När juryn röstade kom vi dock på åttondeplats, och sammantaget blev det alltså en tredjeplats.

Den andra tävlingen, som inte är avgjord än, är Pearl Awards i USA. Där fick Spoon flest nomineringar av alla byråer i hela världen – 13 stycken! Helt otroligt faktiskt. Volvo Magasin tävlar i kategorin xxxx. Den 16 november får vi veta hur det går. Mycket spännande!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.