Drömjobbet – igen

Efter nästan ett och ett halvt år på Accent är det dags att byta jobb. Jag hade inte tänkt göra det i år, men så ringde min kompis Anders och frågade om jag var intresserad av att börja jobba på Tidningskompaniet. De behövde nämligen anställa en till formgivare. Jag var självklart intresserad eftersom Tidningskompaniet är ett företag som gör riktigt bra tidningar. Och det vill jag också göra.

Så jag gick på intervju och visade lite av vad jag gjort, och det gick hem. Sen ringde de ett par referenser och saken var biff. Så den 20 juni börjar jag mitt nya jobb på Sveriges mest prisbelönta byrå för uppdragsjournalistik. Det ser jag verkligen fram emot.

Det är så klart trist att lämna Accent, för det är ett så bra gäng som jobbar där. Och jag har lärt mig massor om hur man gör en bra tidning. Tillsammans har vi verkligen lyft Accent och gör en tidning som medlemmarna gillar.

Det har också varit kul att få bo hos Erik och jag kommer att sakna honom och hans glada skratt. Men Erik flyttar (och kastar ut mig) samtidigt som jag byter jobb så vi hade ändå inte bott ihop framöver.

Något som jag däremot inte kommer att sakna är resorna. SJ är verkligen inte bra på att få tågen att komma i tid.

Nu när jag inte kommer att jobba så långt hemifrån kan jag i stället springa hem efter jobbet. Det tror jag kommer att passa utmärkt.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Q skriver:

  Och så blir det middag mitt i veckan!

 2. Mattis skriver:

  Ja! Det ser jag fram emot.

 3. Kenneth skriver:

  Grattis Mathias! Låter som ett kanonjobb! Skönt att du slipper pendla!

 4. Mattis skriver:

  Tack! Typiskt att jag inte ska åka mer tåg nu när jag just fått mitt svarta Prio-kort.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.