• Okategoriserade
  • 0

Måndag 14/6

I helgen har jag varit hemma i Köping, Västerås och Herrskogen. John tog studenten så det var fest hos Carlssons. Som vanligt fanns det gott om god mat och gott fikabröd. Kul dessutom att träffa vännerna. Jag tog några porträtt som jag blev riktigt nöjd med. I lördags firade Munktorpsteatern 30 år som förening. Ännu ett tillfälle att träffa folk som man inte sett på ett tag. Fast det fanns många nya ansikten också. Det händer en del med Alkoholfri Drinkbok som jag formgav för UNF. Ica Kuriren hade en notis om att man kan beställa den från UNF. Dessutom ringde de från Grythyttan och ville att vi skulle anmäla boken till ”Årets svenska måltidslitteratur 2004”. Såklart vi är med! Sen får vi se hur det går.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.