• Okategoriserade
  • 0

Fredag 23/3

I måndags var det dags för tenta. Introduktion till datorteknik var ämnet. Det känns som att det gick riktigt bra. Resten av veckan har gått åt till att jobba med Kårsetten nummer 1 2001. Det har strulat lite med bilder, så i onsdags satt vi till klockan fyra på morgonen. Efter det har vi försökt få ut film på vår fotosättare. Men när vi lyckades få allt att funka (det är alltid nåt typsnitt som stular) så var det problem med fotosättaren. Nu får vi vänta till måndag då den ska servas. I tisdags kväll var vi på föreläsning i Falun på temat ”Går Guds existens ihop med ett sunt förnuft?”. Det var intressant, eller kanske mer underhållande, även om föreläsaren var lite väl religiös för min smak.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.