• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 11/1

Nu när man börjar jobba igen efter jul så känns det som att man inte riktigt vet vad man ska göra. Men idag hittade jag i alla fall en del saker. Städa skrivbordet hinner jag nog tyvärr inte göra… På grund av katastrofen i Asien har UNF valt att skjuta på en kampanj som vi planerat att köra nu. Jag är bara glad, eftersom jag inte tycker att den har ett bra budskap. Men den kommer nog längre fram under våren. I natt sov Anton över, eftersom han hade en jobbintervju i dag. Jag håller tummarna för att han får jobbet. Och det är alltid kul när nån kommer på besök som man kan prata form med. I kväll har jag filat lite på mitt bildarkiv. Jag kom inte så långt som jag hade hoppats, men nu funkar i alla fall tumnaglarna bättre. Man kan nog till och med använda dem.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.