• Okategoriserade
  • 0

Söndag 9/1

Äntligen är A-team tillbaka i rutan! Det är Kanal 5 som sänder serien mitt i natten på helgerna. Mycket sevärt! Det har varit väldigt mycket mediauppståndelse om huruvida regeringen eller rikspolisstyrelsen ska lämna ut namnen på dem som saknas efter katastrofen. Själv tycker jag inte att det är intressant i det här läget. Polisen arbetar på så gott de kan och listan minskar för varje dag. Trots detta ligger pressen på som att detta är en stor fråga. När man kollar omröstningar på nätet som de flesta dagstidningar har i dag så tycker majoriteten att det är rätt att inte lämna ut listorna. Äntligen en fråga där pressen biter sig själva i svansen och inte kan hänvisa till ett allmänintresse. Till sist: Häromdagen var det rekord i antalet sidvisningar på en dag. Hela 939 stycken blev det, förmodligen tack vare de nya bilderna.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.