• Okategoriserade
  • 0

King Kong

Jag fick en del julklappar på jobbet, förutom den jag fick av UNF. Av UNF fick jag praktverket ”Stockholm från ovan”. Intressant för mig, men kanske inte för alla konsulenter ute i landet. Av ett av våra profilproduktsföretag fick jag nån slags modern mortel som Jamie Oliver hittat på. Av tryckeriet jag oftast använder fick jag biobiljetter, så därför gick jag och Anton och såg King Kong i torsdags. En oerhört påkostad och genomarbetad film, det måste jag säga. Lite väl stor för sitt eget bästa. Över tre timmar blir för mycket, speciellt när man känner att många scener skulle må bra av att klippas ner en del. Jag hade hellre sett att filmen inte var så dyr (110 kronor!) och kortare. Men jag antar att filmen var så dyr att producera att man ändå skulle behöva ta mycket betalt för biljetterna. Så då kunde man lika gärna ge folk en riktigt lång film så att det känns som att man får valuta för pengarna. Hur som helst är det en imponerande film, och Jack Black gör en bra huvudroll.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.