• Okategoriserade
 • 5

Blood Diamond

I går var jag på bio och såg Blood Diamond. Jag trodde att jag skulle få se den gratis eftersom jag hade en biocheck, men det visade sig att den hade gått ut för tre veckor sen. Så när jag kom hem fick jag slänga den jag hade kvar hemma också. Hur som helst var det en riktigt bra film. Den kändes äkta och den var gripande. Jag tyckte att det var en av de bästa filmer jag sett på länge. Om man analyserar den djupare kan man nog påstå att den är lite schablonmässig här och var, men jag är inte mycket för sånt.

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Hull skriver:

  Ja, helt okej film. Fast kanske lite för lång…

  Och så förstod vi inte en del av valen som karaktärerna gjorde…

 2. Macke K skriver:

  Jag tycker Blood Diamond var en överlag bra film. Att den var lång var inget som störde mig. Vilka val hängde du inte med på, Anton?

 3. Mattis skriver:

  Jag tänkte inte på att den var speciellt lång, fastän jag visste om det i förväg.

 4. Hull skriver:

  Macke K // Det var nog framförallt när Archer valde att dö på berget. Jag förstår tanken, men det kändes inte övertygande… Dessutom fattade jag inte den svarta mannens (minns inte vad han hette) jättestarka lojalitet till Archer…

  Men överlag helt okej ändå.

 5. Mattis skriver:

  Solomon hade ett starkt rättspatos, han ville till exempel inte ljuga och säga att han var kameraman. Jag tror att det var hans starka rättskänsla som gjorde att han var lojal mot Archer. Archers hjälp var också hans enda chans.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.