• Okategoriserade
  • 2

I långhelgens spår

Ibland märks det extra tydligt att det har varit långhelg. Som i går när jag skulle handla på Hemköp. Direkt vid ingången började det: I brödhyllorna fanns inte mycket att stoppa ner i korgen. Som tur var skulle jag inte ha nåt bröd, men eftersom det var våffeldagen tänkte jag köpa våffelmix och mjölk att dricka till. Det visade sig att mjölken var helt slut. Varenda sort och vartenda paket var slut. Där filen skulle stå fanns bara ett enda ensamt paket kvar. Tyvärr fanns det ingen våffelmix kvar heller, så något firande av våffeldagen blev det inte. Allt är påskens fel.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Kamilla skriver:

    Det kan väl inte vara påskens fel? Måste bero på de som beställer hem varor. Jag var på ICA den 25:e, och där var det minsann väl påfyllt.

  2. Mattis skriver:

    Det är påskens fel. Jag känner det på mig.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.