• Okategoriserade
 • 4

Pysselpåsk

Nej, det handlar inte om påskpyssel, men en lång skön ledighet när jag har hunnit med att fixa en massa småsaker. Fyra långa sköna lediga dagar blev det. Jag fixade bland annat det här: – Sophink i köket – Hylla i duschen – Tavla – Papperskorg till skrivbordet – Hängare att fästa över sovrumsdörren – Organiserat om två garderober På Ikea vandrade jag runt och fick inspiration till både hallen och balkongen (snart är det sommar). På Ikea slapp jag dessutom stå i kö eftersom jag använde självbetjäningskassan. När jag var klar landade hela kalaset på bara 110 kronor. Jag blev lite orolig att jag hade missat nån vara, men så var det inte. Ikea är helt enkelt så billigt! Är det inte fantastiskt?

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Jörgen skriver:

  Fast det intressanta är ju vad du fick för de där 110 kronorna. Om du fick en sophink, en duschhylla, en tavla, en papperskorg och en hängare så var det riktigt billigt.

 2. Mattis skriver:

  De där sakerna köpte jag på olika ställen, jag handlade inte bara på Ikea. Men där fick jag sex glas, en papperskorg, ett pennställ, två reflektorglödlampor, en duschhylla och ett tiopack batterier.

 3. Kenneth skriver:

  Jag kikade på matta i söndags på IKEA. Den kostade nästan 3000. Allt är sannerligen inte billigt.

  Hade inte du en dörrhängsgrej när du bodde vid Marieberg?

 4. Mattis skriver:

  Hmm, jag kan inte komma ihåg att jag hade nån sån hängare då. Men jag kan ha fel.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.