• Okategoriserade
 • 6

Färdigmöblerat… nästan

I dag har jag nästan gjort klart möbleringen i nya lägenheten. Jag försökte undvika Ikea den här gången, men det gick inte så bra. Jag gillar verkligen Ikea, men det vore kul med nåt annat. Trots allt blev det ändå mest grejer från Ikea. De tre främsta orsakerna är att de nästan alltid är mycket billigare, de har ett brett utbud och man måste inte beställa grejer och sen vänta på dem. Hur som helst tror jag ändå att det kommer att bli bra när allt är klart. Och köket blir helt utan möbler från Ikea. Vädret i dag har varit hyfsat. Det har varit mulet mest hela dagen, men över 20 grader ändå. Och nyss vräkte regnet ner. Men snart kommer solen också! Så här i sommartider saknar jag verkligen att vara ute i skogen. Som liten växte jag upp med somrarna i mormor och morfars fäbodstuga, att vara ute hos farmor på landet (där vi också hade sommarstuga ett tag) och sommarstugan i Viby. En tur till Bjusan vore inte alls dumt just nu, men det blir ju lite svårt eftersom den lilla sjön ligger i Borlänge. Men jag ska nog lyckas med att leta upp nån skog här i Borås också.

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Jojjo skriver:

  Mmm… Bjusan. Det var tider det. Där kunde vi verkligen leva ut våra skogsmullekänslor. Knapra bark och koka soppa på färska granskott. Härligt! Det här kanske kan vara nåt att undersöka i augusti: http://www.naturen.goteborg.se/prod/parkochnatur/

  gronaochblaomraden/dalis2.nsf/vyPublicerade/

  812E11EA76A27A11C125720C0023A296?OpenDocument

 2. Mattis skriver:

  Om bara regnet slutar så hänger jag på!

 3. Kamilla skriver:

  Ojojoj. Du skulle ha bott här, då kunde du ha fått låna min hund och varit ute i skogen huuuur mycket som helst.

 4. Mattis skriver:

  Att låna en skulle passa mig bra. Du vet ju själv hur låst man blir när man har hund.

 5. Kamilla skriver:

  Ja. Därför borde fler låna min hund lite oftare.

 6. Mattis skriver:

  Du får flytta till Göteborg, så kanske det funkar.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.