• Okategoriserade
 • 6

Möbler och middag

I dag steg jag upp i ottan för att ta mig till Göteborg, och kolla på alla de möbler jag har tänkt köpa inför flytten. Jag åkte ut till Mölndal, in till stan och ut till Bäckebol. Jag tror minsann att jag har kollat i de flesta möbelaffärer i Göteborgsområdet. Och det blev en del ändringar i mina planer. Tror jag. I morgon ska jag sätta mig och gå igenom alltihop och se vad jag får ihop. På kvällen var det dags för en trevlig middag med Johanna, Totte, Anders och Kattis. Jag var rätt trött i början (och hungrig) och nog inte så kul just därför. Dessutom fick vi vänta nästan en timme på maten, men gott var det. Mot slutet av kvällen piggnade jag till igen, och då var det dags att promenera bort till centralen och ta bussen hem. Det kommer att bli så bra att bo i Göteborg.

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Hanna skriver:

  Det är väl klart det kommer bli bra att bo i Göteborg, det är ju Sveriges framsida! 🙂

 2. Mattis skriver:

  Jag känner mig bara mer och mer nöjd med den här flytten!

 3. Hull skriver:

  Hoppas du trivs i framstjärten.

 4. Mattis skriver:

  Tack… Eller nåt.

 5. Hull skriver:

  … och ja, jag är jättemogen och inte alls bitter… Eller hur var det nu?

 6. Mattis skriver:

  Du säger så fina saker.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.