Kontraster

Efter att ha umgåtts väldigt intensivt med folk under kongressen blir det en stor kontrast mot semestervardagen här i Borås. Men i dag har jag umgåtts hela eftermiddagen med en kongresskompis, så nu känns det bättre. I morgon ska jag dessutom till Göteborg och hänga där mest hela dagen. Till på måndag förutspår SMHI att det ska bli hela 23 grader varmt. Jag håller tummarna för att de ska få rätt. Kanske kan det bli schysst väder under andra halvan av semestern. Hur som helst ser jag fram emot en skön höst, och förutspår själv att sommaren kommer att hålla i sig till mitten av september. Det måste ju finas nån poäng med att jag flyttar till en lägenhet med balkong i Göteborg.
Jag avslutar med att visa upp två fina bilder som jag har fixat med. Det känns lite som att jag är 16 år och har hittat roliga filter i Photoshop, men jag lägger ut bilderna ändå. Jag har nämligen lärt mig det här i en Photoshop-bok, och jag är rätt nöjd. Håll till godo.
Före
Efter

Före
Efter

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Pierre skriver:

  Najs. Är det nån slags HDR-teknik inblandad här? Snyggt gjort i vilket fall.

 2. Mattis skriver:

  Jag lärde mig det i boken ”Photoshop för digitalfotografer”, tror jag den hette. Jag tror också att det är Scott Kelby som har skrivit den. Men den är nerpackad i nån av alla lådor just nu…

 3. Kamilla skriver:

  Coolt. Mysigt att du fick känna dig ung också.

 4. Mattis skriver:

  Äh, kom igen! Bättre kan du!

 5. Kamilla skriver:

  Äh. Jag tyckte i alla fall att det var gulligt av dig att göra något sextonårsaktigt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.