• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 1/3

I går såg vi Vera Drake på bio. En bra film som blev ganska sorglig mot slutet. Men vi såg (eller jag i alla fall) självaste Kristian Luuk på bion. Han såg rätt sur ut. Jag klantade mig och glömde mobilen på jobbet när vi skulle iväg. I dag när jag kom dit så hade den självklart slut på batteri. Typiskt. I dag har jag klippt mig. Äntligen, efter att håret fått växa vilt i sisådär tre månader. Nu känns det mycket bättre. I morgon ska jag besöka min husläkare igen och kolla att allt är okej efter den elaka halsflussen. Torsdag–fredag blir det besök på vårt internationella institut och våra lotterier i Mölnlycke. Hela kansliet ska dit. Jag är glad om det är några grader mindre kallt än här. I lördags hjälpte jag Anton att flytta lite. Han jobbar på IOGT-NTO nu, och flyttade sitt pick och pack från Göteborg. Det var galet kallt, men vi hann se Melodifestivalen i alla fall. Jag förstår inte vad den där Markoolio gjorde där. Och bastugrejen? Dåligt och dessutom playback. Jag tror som Kenneth att det bara hjälpte till att förstärka varumärket Markoolio.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.