• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 23/2

Jag hade fel om mitt musiklexikon som jag skrev om i går. Sidantalet är över 1400, dubbelt så mycket som jag sa då. Men nu vet ni. Jens Orback tycker att poliser ska få bära turban. Coolt tycker jag, men det verkar inte Expressens läsare göra. 90 procent säger att poliser inte borde få ha turban. Statsvetaren Cecilia Åse har doktorerat på polisuniformer och säger att poliser med turban kan få det svårt. – De kan bli utpekade som annorlunda poliser. Så var det för de första kvinnliga poliserna på femtiotalet, säger hon. Vad är det för ett argument? Borde vi inte ha fått kvinnliga poliser för att de det var lite extra svårt för de som var först?

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.