• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 13/9

Det är kul på jobbet! Det är främst Internationella torget till Bokmässan som jag pysslar med just nu. Jag och Anton styr som sagt upp montern, och vi har ett grymt bra samarbete! De senaste dagarna har jag skickat inte mindre än fyra beställningar till tryckeriet, samt beställt kläder och en roll-up (utställningsskärm, alltså). Dessutom ska neonskylten komma den här veckan! Kollade på fjärde avsnittet av Kommissionen i dag. Den är så ojämn att man ibland funderar över vad de håller på med. Det enda som hjälper upp intrycket är Helge Skoogs solida insats. Annars är det pinsamt styltig dialog, alldeles för uppenbart och rakt på sak. Det finns ingen krok, inget som gör att man funderar på hur det ska gå. Karaktärerna är inte det minsta komplexa, utan snarare så ensidiga och förutsägbara att det blir trist. Jag skulle kunna mala på om brist på atmostfär och trovärdighet, men jag slutar kolla i stället.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.