• Okategoriserade
  • 0

Måndag 12/9

I dag var det dags för första upplagan av det svenska tv-priset Kristallen. På det hela en väl genomförd gala, som kändes åtminstone aningen nyskapande. Bra programledare till en början, men sen byttes de ut flera gånger. Kattis Ahlström och Robert Aschberg inledde strålande. Kattis är oerhört professionell, och hon fick mycket välförtjänt priset som årets kvinnliga programledare. Lars Adaktusson ledde en del av galan tillsammans med Sofia Wistam, och han visade prov på självdistans genom att presentera sig själv och hans program Agenda som enda nomierade i ett antal kategorier. Sämst på tv just nu är reklamen för vaccination mot gulsot. Det är nåt elakt läkemedelsföretag som försöker skrämma upp folk att vaccinera sig så fort de ska ta finlandsfärjan eller öresundsbron. Det börjar likna ful amerikansk marknadsföring. Lägg ner.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.