• Okategoriserade
  • 0

Fredag 9/9

I dag skriver jag om tre saker, varav två är ovanliga och en blir man inte längre förvånad över. 1. Aftonbladets löpsedel i dag handlar om Idol 2005. De skriver om Idol-juryns värsta påhopp. Som de aldrig visade i tv. Nu får de för fan ge sig! Okej att kvällstidningarna hävdar att det inte är nyhetsvärdering som avgör vad som hamnar på löpsedeln, men det här är verkligen att skapa ickenyheter. Dessutom har kvällstidningarna redan fått mig att misstro allt de skriver mer än vad jag litar på det. 2. En kille i kön bredvid på Ica hade toalettpapper hängande i byxbaken. Händer verkligen sånt? Jag undrar hur man lyckas. 3. På väg in till stan stannade tunnelbanan varken vid Odenplan eller Rådmansgatan. Det har aldrig hänt förut, och det berodde på ett rån i närheten. Jag citerar polisens logg: ”16:04 CITY, VÄPNAT RÅN, Upplandsgatan. Två gärningsmän, varav en beväpnad med pistol, rånade butiken. Båda gärningsmännen lämnade platsen på moped. Allmänhet ringt in om en slängd vespa i Observatorielunden, mopeden bärgad för teknisk undersöking. Butiken spärras av i väntan på teknisk undersökning.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.