• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 6/9

Okej, jag erkänner. Det ska faktiskt bli rätt schysst med höst. Jag tror att det kommer att bli en fin höst, med blå himmel och soliga dagar. Kenneth har sovit över på väg upp till Härnösand. Alltid trevligt med besök! Nu är det inte länge kvar tills han åker till Sri Lanka i två år. Trist att han åker, men en anleding till att åka till Sri Lanka och hälsa på. Apropå att resa så finns det galet billiga sista minuten-resor just nu. Attans. I går var vi ett gäng och kollade på Madagaskar. En riktigt bra film! Bra humor och rolig genom hela filmen. Dessutom den snyggaste animerade filmen jag sett. Snyggt ljussatt! Nya favvobandet Tahiti 80 spelar på Debaser 21 september. Funderar på att gå. Billigt är det i alla fall. Jenny Carlsson ska döpa sin son den 25 september så nu måste jag klura ut nån bra dopgåva. Hårt. Till sist: Det konstiga resultatet av Sifo-undersökningen efter partiledardebatten i SVT får sin förklaring. Det var ynka 287 personer som svarat på frågorna – och som kanske inte ens sett hela debatten. Till sist: Kommissionen. I söndags såg jag och Kenneth reprisen på andra avsnittet och jag kunde plocka fram den gamla kommentaren ”Ska det här vara en komedi?”. Dagens avsitt blev heller inte mycket bättre. Men nu har jag i alla fall förstått inriktningen på serien. Dessvärre är det dålig och onaturlig dialog och inte trovärdigt. Och varför är Christer Pettersson och Anna Lindhs mördare Mijailo Mijailovic med i vinjetten? Det känns verkligen inte relevant.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.