• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 1/9

Jag är rätt nöjd med mitt pokerspel häromdagen, nu när jag har fått reflektera lite. Det tråkiga med poker är att man aldrig kan berätta om sina lyckade strategier, eftersom folk då förstår hur man spelar och lättare vinner mot en. Jag får vara nöjd med vinsten. I dag är det förresten september. Köpte nya Cap&Design i dag. Den är fortfarande ganska kass, men den enda designtidningen som finns. Jag får hålla till godo. Snart är det dessutom dags för Grafex som är en mässa om grafisk produktion. Det ska bli kul att göra ett besök. I slutet av den här månaden är det dags för Internationella torget i samband med bokmässan i Göteborg. Jag och Anton bygger monter, som blir riktigt bra. Vi har beställt en riktig neonskylt. Det kommer att bli grymt! Bäst av allt: Sommaren håller i sig! Favoritfärg just nu: blå. Rött känns lite trist.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.