• Okategoriserade
  • 0

Nulla dies sine linea

För er som kan latin (eller har gått GT) så vet ni att rubriken betyder ”inte en dag utan ett streck”. Det innebär att man alltid ska öva som grafisk formgivare. Man måste alltid hålla igång. Därför känns det extra bra att vara tillbaka på jobbet och ha kommit igång igen. Dessutom gör jag nu formen på Motdrag igen, och det känns extra kul. Men som vanligt är det svårt med bilderna. Hmm. I dag såg jag säsongsstarten av Commander In Chief på TV4. Det var väldigt inspirerat av Vita Huset, men eftersom det är en kopia så är det såklart sämre. Men de gör ett bra försök. Det är samma kamerarörelser och klippning. Och de försöker få till en smart dialog, men det blir mest som vanligt. Den svenska texningen gör också att mycket information göms under textremsorna, och det är trist. Det kunde TV4 ha löst. Trots detta är det en bra serie som jag kommer att följa. Jag skriver förresten på en reseberättelse från Sri Lanka. Jag siktar på publicering under veckan.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.