• Okategoriserade
  • 0

Personalsamling

I förra veckan var vi alla UNF-anställda på personalsamling på Wendelsberg i Mölnycke. Jag passade på att ta med mig kameran och tog en del bilder. På onsdagskvällen passade vi på att ta en liten tur till Öckerö, jag, Marcus, Andreas och Kamilla. Ön är inte alls som jag hade tänkt mig. Jag föreställde mig en liten idylisk skärgårdsö, men det är ju en hel kommun med tusen villor. Men jag tror ändå att det blir bra. När vi skulle tillbaka in till stan hade vi inte koll på när färjan gick tillbaka, och fick vänta på den i 50 minuter. Men kul hade vi i alla fall! Vi var där tisdag–torsdag, och sista dagen så kändes det faktiskt lite osm vår. Men sen när jag kom tillbaka till Stockholm så var det inte lika mycket vår. Men snart så!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.