• Okategoriserade
  • 0

Med Ernst på Soho

I fredags träffade jag Jojjo och Totte på Soho för att käka middag. Soho är ett riktigt schysst ställe som är mysigt och snyggt inrett. Dessutom var det god mat. Men servicen var lite överdriven. När vi kom fick man såklart hänga in jackan i deras garderob, och när man skulle gå ville garderobiären prompt ta på mig jackan. Sånt tycker jag bara blir pinsamt, men han ville inte ge mig jackan i handen. Så fick han jobba lite för sina 20 kronor i alla fall. Totte och Jojjo fick varsitt exemplar av den nya typsnittsskivan, och jag fick två fina tändsticksaskar med Ernst på. Sen gav vi oss ut på caféjakt. Det ligger ett Condecco precis bredvid Soho, men dit ville vi inte gå. Så vi gick förbi Greenwich och Tintin, och sen ner mot Vasagatan, genom Haga och ut på Linnégatan utan att hitta nåt som passade. Till sist hamnade vi på Condecco på Linnégatan. Typiskt. Där är det verkligen överdesignat och en jobbig känsla av nittiotal. Sen tog jag vagnen hem och stöp i säng.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.