• Okategoriserade
  • 0

Demonstrera för eller emot?

På första maj har det blivit fritt fram för alla att demonstrera, så de borgerliga kristdemokraterna var också ute och framförde sin åsikt. Parollen var ”Trygga familjer vinst för Sverige”, men vad de egentligen vill är så klart att hindra nya familjebildningar och att homosexuella inte ska få gifta sig. Om detta berättade Rapport, och på en direkt fråga från reporten svarade Alf Svensson som vanligt att äktenskapet är för ”en man och en kvinna”. Det börjar bli lite tröttsamt. Har inställningen ”allt ska vara som det alltid har varit” någonsin varit ett vinnande koncept? » Se inslaget i SVT play (13.20 minuter in i sändningen)

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.