• Okategoriserade
  • 0

Måndag 2/4

(Vårväder) I går och idag har det varit riktigt vårväder! Solen har strålat och snön har smält undan i floder. Att det sedan har blåst lite kan man ha överseende med. Häromdagen när vi var på McDonalds och åt kom det fram en tjej som höll på med en undersökning. Hon undrade om hon fick ställa några frågor. Bland annat undrade hon hur ofta jag åt på McDonalds. Det var lite pinsamt när alternativen inte räckte till. Det mesta man kunde svara var två gånger i veckan. Oj. Hon undrade också hur ofta vi åt ute på andra ställen. Inte heller där kunde man svara mer än två gånger per vecka. Kanske är dags att äta mer hemma. Men det är lite stressigt att hinna hem på lunchen. Och matlåda tar jag inte med mig! I morgon är det dags att gå på förhandsvisning av ”Finding Forrester”, en film som jag ju faktiskt sett fram emot att få se. Det är Kårhus 2002 som bjuder. Det fanns en biljett över, och eftersom jag hjälpt till en del där fick jag följa med.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.