• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 8/6

Full fart på jobbet, och kul är det också! Massor av små grejer som ska göras och ganska fria händer har jag. Det känns bra. Roligt är också att det är mer samarbete med övriga kansliet än vad det är på Motdrags-tjänsten. Det gillar jag. I dag fick jag en inbjudan till ett bröllop. En av mina vänner från Köping ska gifta sig. Det ska bli kul! Fast man måste ju hitta på en bra present också. Tur att man har god tid på sig. I helgen försökte jag få tag i ett par shorts, men det var inte det lättaste. Konstigt att det är så dåligt utbud. Måste man se ut som en slusk bara för att det är sommar? De enda snygga jag hittade kostade tusen spänn. Inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Men nu är det ju ändå trist väder.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.