• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 20/9

En vecka och en dag. Längre tog det inte för nån att sno min nya cykel. I måndags förra veckan kunde jag äntligen hämta ut en ny cykel på försäkingen, sen min förra blev stulen. Nu har jag blivit av med fyra cyklar på tre år. Så här var det: Förra veckan var vi på filmkväll på kåren för att se American Beauty. När vi väntat länge och väl, berättade de att videon tyvärr gått sönder, så det skulle inte bli nån film. Men nästa vecka skulle vi få se den. Så vi gick dit igår igen. Då kom det inte ens nån och låste upp. Så alla vi som stod där och väntade utanför Kupolen i den kallaste kvällen på länge fick helt enkelt ta oss hem igen. Jag svängde förbi Hemköp och handlade. Jag parkerade cykeln utanför, låste och plockade till och med av lysena. När jag kom ut tio minuter senare var cykeln borta. Nu får jag vänta en månad till på en ny cykel. Fast det kanske är bäst att ta pengarna istället. Men då drar de ju av trettio procent på priset… Och jag som varit så duktig och släpat upp cykeln till min lägenhet varenda kväll!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.